Group of happy friends toasting at party with champagne

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er højsæson for firmajulefrokoster, og i disse weekender holder stort set alle danske virksomheder julefrokoster rundt omkring i landet. Hvordan man afholder dem, er der naturligvis meget stor forskel på. En ting er dog helt sikkert – og det er, at den helt klassiske og traditionelle julefrokost er på retur. Der er naturligvis stadig mange der holder ved, og det er da også klart den mest udbredte form, men der er stigende og stigende efterspørgsel på forandring.

Der er nogle forskellige nye typer af julefrokoster, der er begyndt at blive populære blandt de danske virksomheder.

Virksomheder vil have eksklusive rammer

Grunk Event som er et eventbureau, hvis primære virke er firmafester og firmajulefrokoster, mærker da også denne tendens. Her har de i flere år gjort meget for, at deres julefrokoster skiller sig lige ud fra mængden. Derfor er det ikke store haller og kedelige kedelige lokationer, der danner rammerne. Det er nogle af landets mere eksklusive steder som D’angleterre og lignende. Den musikalske underholdning er med navne men kender, som Burhan G, Infernal og lignende og ikke bare DJ’s og kopibands.

Det skal være mere privat

En anden ting der har vundet mere og mere indpas i danske virksomheder, er at man gerne vil holde det i mere private rammer, eller i selve virksomheden. Mange vælger derfor at hyre en privat kok, der kommer og står for arrangementet hjemmet hos chefen eller lignende. Dette er naturligvis en tendens der primært er stigende i mindre virksomheder, da det sætter nogle krav til omgivelserne.

Rejser som julefrokost

Endelig er der også de virksomheder, der vælger at tage deres ansatte med på en mindre rejse, hvilket ofte er til en storby på en overnatning eller to. Selvom det er en dyrere løsning, er det noget som flere og flere virksomheder vælger.

Generelt er oplevelser og trivsel i meget høj kurs, og derfor er der også mange der investerer i dette.