Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi bliver alle sammen mere og mere moderne, og det kan tydeligt ses på en række områder – vores påklædning, sprog og i særdeleshed vores møbler. Hvis du ofte finder dig selv i at ville ogradere dit hjem til noget mere tidssvarende, er dette den perfekte guide for dig. 

Udvid møblernes funktion

De fleste traditionelle møbler har kun en enkelt funktion – og et rigtig godt eksempel på det er sofaen, der i århundrede har stået til pynt og kun blevet brugt til at sidde og sludre over en kop kaffe eller stene en smule fjernsyn. Men med en god sovesofa kan du have gæster på besøg helt uden at skulle tænke over sengeplads – og så bliver din sofa også større og mere komfortabel at bruge. Se mere her

Find din smag

Når du udskifter nye møbler, skal du også finde din indre indretningsarkitekt frem. Find ud af, hvilke farver og nuancer du godt kan lide, og forestil dig dit hjem med det nye møbel. Ofte vil du finde ud af, at du i virkeligheden længes efter at ændre meget mere end bare dit spisebord – og her skal du bevare roen og lytte til dig selv. 

Gode tips til indretningen

Det kan være svært at skulle indrette flere nye møbler. Tjek denne liste ud og se, om du er forberedt på opgaven:

  • Husk plads. En god indretning kan give en masse plads, mens en dårlig vil give for lidt. Tænk over møblernes placering og størrelse – så er du på rette spor.

  • Tænk over, om der er match. Matcher dine stole til dit spisebord? Er alle dine træmøbler forskellige nuancer? Ofte er det bedst at holde sig til én stil for at undgå for meget af hver slags

  • Nyd det. Når du endelig er kommet ud på den anden side, er det bare om at nyde det. Tillykke med din opgradering!