Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi har sagt at den er vores bedste ven i mange år, og vi fortsætter nok med at sige sætningen om de flestes yndlings kæledyr – nemlig hunden. Hunden har altid været vores bedsteven, og det er der en helt bestemt grund til. Vores hund eller hunde, kan vi nemlig altid stole på, og de er der altid når vi har brug for en i nærheden af os. Netop derfor skal vi naturligvis også behandle hunden, som om det var vores bedste ven, og bare give den det bedste liv som den overhovedet kan få.

Giv dig tid til den

En hund har kun dig eller jer i dens liv i dagligdagen. Det er derfor vigtigt at du/i giver jer tid til at være om den – og aktivere den det som den har brug for. En hund til en vis størrelse har brug for at komme på nogle gode lange gåture, da det er dufte som stimulere hunden.  Sørg desuden også for at få leget med din hund, så den holder sig sund og rask, og får brugt noget energi.

Gå ikke ned på kvaliteten på maden

Hvis der er noget som du ikke må gå ned på som hunde ejer, så er det maden til den. Kvaliteten har meget at sige, lige så vel som kvaliteten har noget at sige i vores egen mad. Hundemad i den rette kvalitet, sørger for at hunde for de rette næringsstoffer, vitaminer også – så den kan holde dig frisk i kroppen.

Pleje den som du plejer dig selv

En hund skal også plejes i pelsen, huden, ja faktisk også snuden. En hund skal vaskes i nogle gode shampoos og balsams, så pelsen og hunden kan holde sig blød og lækker. Herudover er det det rigtig god ide at smøre lidt snudecreme på snuden af din hund. Snuden er hundens vigtigste værktøj, men bliver også belastet hvis den ikke bliver passet på. Prøv f.eks. cremen fra Natural Dog Company, og hold din hunds snude frisk hele livet.