Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der findes mange gode grunde til, at du bør investere i ejendomme. Det kræver naturligvis en form for startkapital, men du kan starte i det små og udelukkende købe én lejlighed, som du lejer ud. På sigt vil du få råd til at investere i flere, som du efterfølgende kan leje ud og generere en pæn indtægt.

Flere og flere gør brug af denne taktik, men det kræver naturligvis, at du rent faktisk kan finde lejere til din bolig. Samtidig kræver det, at du har den rigtige bolig, da det ikke er alle ejendomme, som er lige indflytningsklar. Du skal med andre ord sikre dig, at boligen er i god stand, hvis du vil leje den ud.

#1: Bygger du nyt eller investerer i gammelt?

Når du bygget nyt, som du efterfølgende lejer ud, koster det naturligvis flere penge – men du kan også få mere i lejeindtægter. Det kan betale sig at få foretaget en 3D-visualisering, hvis du bygger nyt, da det kan sikre dig, at du får lejet lejlighederne ud, før de rent faktisk er færdigbygget.

Hvis du derimod investerer i en ældre lejlighed eller et boligkompleks, er det nødvendigt, at du får taget nogle gode billeder, som du kan lægge på Boligportalen.dk, eller hvor du nu vælger at leje ud.

#2: Sørg for at kontrakten er i orden

Det er nødvendigt, at du får lavet en ordentlig kontrakt, hvis du vil være sikker på, at der ikke opstår juridiske komplikationer i forbindelse med udlejningen. Det er altid en god idé at kontakte en advokat, som kan hjælpe dig med at udforme kontrakten, så du er sikker på, at alt er, som det skal være.

#3: Hav håndværkere tilknyttet

Hvis der opstår problemer med lejemålet, eller der er noget, som skal ordnes, er det nødvendigt, at du sikrer dig, at der altid er nogle til at tage hånd om det. Det kræver, at du har håndværkere tilknyttet, som kan rykke ud med kort varsel.