cooking food, profession and people concept - happy male chef and cook with knife chopping champignons and making salad at restaurant kitchen

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er nok mange, der har prøvet at være med til et teambuildingarrangement, der ikke umiddelbart har haft den store effekt. Der er da også mange virksomheder, der mere eller mindre er gået helt væk fra de traditionelle former, netop fordi effekten mildest talt kan være ret begrænset. Det er i meget få tilfælde, at det gavner sammenholdet for kollegaerne på en arbejdsplads at løbe rundt for at samle et overdimensioneret puslespil eller komme gennem en labyrint med bind for øjnene.

Der er mange, der ser ned på teambuilding af denne grund. Netop fordi mange af de øvelser der typisk bliver lavet i bedste fald kan virke som spild af tid. I takt med at denne form stille og roligt er begyndt at dø ud, er der vokset en anden form. Set over en bred kam går det godt i de danske virksomheder, og der er mange, der gerne vil betale for aktivteter og teambuilding, bare det bliver lavet på en måde, så det giver mening. For selvom det går godt for de danske virksomheder, så skal ting som teambuilding stadig være en investering og ikke en ren udgift.

Fornyelse blandt eventbureauer

Især blandt eventbureauer i København er der begyndt at ske en mindre revolution inden for teambuilding. Det er ikke de traditionelle øvelser, der hitter, når virksomheder gerne vil skabe et bedre kollegialt miljø. Heldigvis findes der også mange former for teambuilding, der stadig giver værdi for både medarbejdere og virksomheden, det handler blot om at finde den helt rigtige model.

En af de ting som man ser flere og flere virksomheder bruge, er gastronomi. Det kan være alt fra madlavning med dygtige kokke til vinsmagninger, ølbrygning og meget andet. Langt de fleste mennesker kan godt lide god mad, og sætter man det i en teambuilding kontekst, er det pludselig ikke øvelser der er i fokus med selve oplevelsen.

Samarbejde er essentielt, når man laver mad, især hvis man laver til mange. Derfor fungerer netop dette rigtig godt som en teambuilding øvelse.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here