Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

At have store græsarealer er som udgangspunkt en positiv ting. Det åbner for en masse gode muligheder. Du kan for eksempel, med en stor græsplæne, lave din egen lille fodboldbane eller motocrossbane alt efter, hvad du lige ønsker. Der er altså mange positive ting forbundet med at have store græsarealer. Dog er der, ligesom med alt andet godt, en bagside af guldmedaljen. Med store græsarealer, skal der unægtelig også bruges lidt ekstra ressourcer på græsklipning. Det kan dog undgås, hvis man har en brakpudser. En brakpudser er en super smart maskine, der kan gøre græsklipning på store græsarealer til en nem opgave. Den monteres på en traktor, og klipper herefter plænen lige som, du ønsker. Læs mere om den i afsnittet nedenunder.

Brakpudseren

En brakpudser er, som tidligere nævnt, helt perfekt, når det kommer til at skulle klippe græs på store græsarealer. Det er et alternativ til den traditionelle håndholdte græsslåmaskine, som vil kræve, at man afsætter en hel formiddag, hvis man skal bruge den til at klippe ens store plæne. Brakpudseren er monteret med kraftige knive og et punkterfrit hjul, som kan justeres alt efter, hvor tætklippet du ønsker din plæne. Der findes forskellige modeller indenfor brakpudsere. Det er derfor vigtigt, at du kender til dine behov, inden du går ud og køber. Har du ikke styr på dem, kan du risikere at købe en brakpudser, som du måske ikke kan bruge til noget. Samtidig med, at brakpudseren er et helt igennem vidunderligt redskab, når det kommer til at skulle få styr på de store græsarealer, er der nogen få begrænsninger: Den kan ikke benyttes på plæner, hvor der er risiko for store grene og sten, for store ujævnheder og for meget hældning. Er ingen af de tre ting gældende på din plæne, kan du bare slå dig løs med din brakpudser.