Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Sol, sombrero, strand og samba. Brasilien er en af Sydamerikas kulturelle perler, og her venter vilde eventyr. Brasilien er et kæmpe land, så du løber aldrig tør for ting, du kan opleve. Hvis du vil opleve den brasilianske stemning helt tæt på, bør du rejse som backpacker.

Fordelene ved at rejse som backpacker i Brasilien er, at du kommer hurtigt rundt i det store og kontrastfyldte land. Brasilien byder på alt lige fra majestætiske vandfald, pulserende storbyer, imponerende dyreliv og dejlige sandstrande. Lyder det ikke som et eventyr?

Du tænker nok på Amazonas, verdens største regnskov, og det utrolige plante- og dyreliv som noget af det første i forbindelse med Brasilien. Men landet har meget mere at byde på end det. Med over 7.000 km kystlinje finder du nogle af verdens mest eventyrlige strande her. Eventyr får du også gennem alle de adventure-muligheder, som landet tilbyder. Kør beachbuggies på stranden, rapelle ned ad store vandfald, lær at surfe, giv den gas på mountainbikes, lav et skydive, prøv en zip-line eller udforsk vilde grotter.

Lyder det for vildt til dig, og er du mere til kultur? Så kan du godt blive på denne side. Brasilien er nemlig spækket med eventyrlig og farverig kultur. Oplev blandt andet gamle huse og snoede gader i Olinda, som er på UNESCOs Verdensarvsliste eller den berømte kristusstatus i Rio.

Med kindkys og knus vil du sikkert føle dig meget velkommen som turist i landet. Det brasilianske folk er kendt for at være glade og imødekommende, for de gør meget ud af, at fejre alt det sjove i livet.

Du kan tage på eventyr som backpacker året rundt i Brasilien. Adventuredk har lavet en smart rejsekalender, så du kan se, hvornår du kan tage med på den næste backpacking i Brasilien. Det er ikke muligt at opleve alt det, Brasilien har at byde på på en backpackerrejse. Men bare rolig – der er stor sandsynlighed for, at du forelsker dig i landet og får lyst til at vende tilbage.