kalender viser sidste dag på året

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

New year, new me. Den sætning hører man ofte, når der tages hul på et nyt år. Mange starter nemlig året med en række nytårsforsæt i baghovedet, der skal hjælpe dem med at gøre 2019 lidt bedre end 2018. Har du endnu ikke dine nytårsforsæt helt på plads? Så kan du lade dig inspirere af de tre forslag herunder. De er måske ikke banebrydende innovative og nytænkende, men ikke desto mindre er de et godt sted at starte.

Et renere hjem

En målsætning om et rent og opryddet hjem er et nytårsforsæt, der kan bringe meget glæde i 2019. Der findes næsten ikke noget bedre end at træde ind i en velduftende og ren bolig efter en lang dag på jobbet. Derfor kan det betale sig at bruge energi på det. Hvis det kniber med tiden eller overskuddet, kan man heldigvis snyde lidt og få assistance fra et rengøringsfirma. Læs mere om hjælp til privat rengøring her.

Sundere livsstil

De fleste af os vil gerne leve lidt sundere i det nye år, og bruger derfor tid på at lave sund mad og dyrke motion. Det er et nytårsforsæt, der vil gavne enhver, og man skal ikke lade sig afskrække – det behøver nemlig ikke sluge al ens tid, så det ender med at blive helt fanatisk. Start med at dyrke 30 minutters motion om dagen og tilsæt mere grønt til måltiderne.

Tid til at slappe af

Hverdagen er ofte travlt, og det kræver energi at passe job, børn og sociale arrangementer samtidig med at man bor i et skinnende rent hjem og lever sundt. Derfor er et vigtigt nytårsforsæt også at huske at slappe lidt af engang imellem. Nogle gange er det vigtigere at smide benene op end det er at støvsuge eller bruge flere timer i køkkenet. Alt i alt handler det om at finde en balance, så dine nytårsforsæt ikke bliver en sur pligt, der styrer hele tilværelsen.