Oliefabrik

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Få en bedre løsning til opvarmningen

I denne artikel vil vi ligge vægt på, at der findes bedre løsninger til at opvarme huset med, end olie -og gasfyr. De to typer er ved at blive meget oldschool, da de bruger meget brændstof og også forurener mere end højst nødvendig. Men hvis man benytter en af disse metoder til, at opvarme boligen med i dag, hvad gør man så? Er man så helt på bar bund og findes der i det hele taget en bedre løsning? Det korte svar er, nej – man er ikke på helt bar bund og ja – der findes en bedre løsning. Problemet med de gamle metoder er, at de stammer fra en tid, hvor olie var et meget populært forstilt brændstof. En tid hvor vi ikke helt kendte til den nuværende løsning.

Den bedre løsning

I dag findes der en bedre løsning på problemet end før hen, det hedder et pillefyr. I modsætning til oliefyr og gasfyr, så forurener et pillefyr væsentligt mindre af to årsager. Det er de to årsager der gør, at pillefyret har efterladt de to andre løsninger i oldschool kassen. Pillefyr producere varme ved at brænde træpiller af, hvilket i sig selv forurener mindre. Den anden grund er, at der hele tiden bliver udviklet på pillefyr og deres præstationer, de bliver mere og mere effektive. Samtidig med dette, kan vi plante flere træer, så antallet kan tilpasses til efterspørgslen. Find dit nye pille fyr på pillestoker.dk

Gå fra oldschool til moderne

Hvis du ejer et oliefyr eller gasfyr, skal du ikke være nervøs. Det kan faktisk godt betale sig at få skiftet dit gamle oldschool fyr ud med et pillefyr. Selv om et nyt fyr og installation koster, så kan det på den lange bane sagtens svare sig. Du kommer til at spare penge pga. den forbedret effektivitet, som pillefyr har. På den måde kan du gå fra oldschool til moderne.