Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

For mange er nytårsaften ikke blot årets sidste fest, det skal også helst være den største. Det er den aften, hvor man gerne vil gøre lidt ekstra ud af det hele, og sørge for at alt bare spiller 100%. Det betyder dog også, at det for mange, er en aften og en fest der give anledning til stress, især hvis man er i den situation, at man skal være vært for hele herligheden.

Hvis man selv skal stå og lave alt maden, kan man hurtigt komme til at stå hele dagen og ikke mindst aftenen i køkkenet. Dette skaber sjældent den bedste fest, og jo lettere man kan gøre det for sig selv, jo bedre en aften får man også. Hvis man ikke vil gå på kompromis med maden, kan det være en ide at overveje, at lade andre stå for den.

Inden for de senere år, er der nemlig flere og flere restauranter, der er begyndt at tilbyde nytårsmenuer ud af huset, hvor mængden af tilberedelse er meget sparsom. Man har naturligvis altid kunne bestille menuer som disse gennem catering firmaer og lignende, og der har da også længe været flere restauranter der har tilbudt det, men flere og flere er kommet til.

Udvalget har aldrig været større

Det betyder også, at udvalget af menuer aldrig har været større, da flere og flere restauranter ser en god mulighed i at få en god stor ekstra omsætning, på en dag hvor de ellers ville holde lukket. Uanset hvilken type mad man er er vild med, er der derfor også en god sandsynlighed for, at der e ren restaurant i ens umiddelbare nærhed, der tilbyder det.

Sådan fungerer det

Typisk er det sådan, at menuerne skal bestilles nogle uger i forvejen, og er det populære steder kan det være en god ide at være endnu hurtigere ude, hvis man ikke vil risikere udsolgt. Nytårsaftensdag kan man så hente maden om formiddagen eller først på eftermiddagen og tage det med hjem. I de fleste tilfælde er der kun en let anretning og opvarmning og lagt de fleste har også vejledninger med, så man ikke bliver i tvivl