Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når vi nu bruger så lang tid hjemme, så kan det altid være en god ide at forsøge at gøre hjemmet lidt hyggeligere at opholde sig i. Det kan du såvel som dine samboende kun blive gladere af. Du kan samtidig blive overrasket over, hvor hyggeligt det kan være at give sig i kast med at forøge hyggen i hjemmet.

Et varmt hjem er et hyggeligt hjem

Ja, det er jo en selvfølge at et lunt hjem er dejligere at opholde sig i end et koldt hjem. Du kan med dette i mente købe et par nye tæpper, som kan øge den hyggelige stemning i hjemmet. Endvidere kan du forøge varmen samt hyggen i hjemmet ved brug af en luft til vand varmepumpe. Denne kan bruges til gulvvarme i hjemmet. Der er intet bedre ind et varmt gulv i hjemmet. Det er jo luksus til fødderne! Du kan nemt finde en luft til vand varmepumpe her.

Planter og blomster

Ja, det er jo en selvfølge, at planter og blomster giver din bolig et ekstra boost, når de er placeret i de forskellige rum. Det er altid super hyggeligt, at have et par charmante planter i køkkenet eller en buket flotte blomster i spisestuen, som du kan tage dig af, når du går rundt i hjemmet.

Potpourri

Har du måske nogle blomster, som er ved at møde deres dages ende? Det er måske oplagt at smide dem ud. De er jo ikke flotte længere. Men tørrede blomster hører ikke til i skraldeposen. De tørrede blomsterblade kan benyttes til at lave potpourri! Du kan hermed frembringe en smuk farvetilføjelse i hjemmet ved at sætte de små stykker af tørrede blomster sammen i en flot skål. Derudover kan du tilføje et par ekstra ingredienser til dit potpourri ved eksempelvis at benytte æteriske olier, krydderier og lignende. Det kan kun gøre dit hjem hyggeligere!