Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Skal du snart afsted på din første skitur, og er du i tvivl om, hvad du skal medbringe, så læs med her. Vi har samlet et par fif til dig, der er helt grøn i ski-verdenen. Det er rigeligt, at du skal bruge et par dage i skiskole, eller at du skal plove dig usikkert ned ad pisterne med stavene flagrende omkring dig. Men udstyret kan du i det mindste have styr på hjemmefra.

Opbevaring på skibakken

Til at starte med anbefaler vi, at du skaffer dig en skirygsæk. Og her mener vi en skirygsæk. Ikke bare en gammel skoletaske, du lige fandt hjemme i kælderen. En rygsæk skal nemlig kunne nogle særlige ting, for at være egnet til skibakken, og derfor er det vigtigt at du går målrettet efter en skirygsæk. Blandt andet skal den indeholde et rygskjold, der beskytter dig fra rygskader, hvis du skulle styrte. Og lad os være realistiske, det kommer nok til at ske en del i starten.

Fordelen ved skirygsækken er også, at du kan medbringe et par ekstra vanter, til når dine egne bliver gennemblødte. Eller en power bank, så du kan lade din telefon op, efter at have filmet samtlige ture op i skilifterne.

Skihjelm – ikke kun til børn

Selv nybegyndere på ski kan ende med at suse rigtig, rigtig hurtigt ned af bakkerne – indimellem uden det er med vilje. Og det kan godt være du føler dig som et barn på første skoledag iført en skihjelm, men generelt anbefales det faktisk at bruge hjelm på skituren. Særligt når du ikke helt har styr på bremserne endnu. Ligesom på cykelturen er skihjelmen dog ikke et lovkrav, så er du mere optaget af at flashe din nye ski-hue, så får du ikke en bøde for det – højst en hjernerystelse.