Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I dag er der mange som følger den moden, som er i butikkerne til middel priser. Ikke helt billigt og heller ikke helt dyrt. De billige brands prøver at følge med de lidt dyrere brands og dyrere brands prøver at følge med de dyre brands. Det hele ender ud i at det meste af tøjet i dag ligner hinanden. Det kan altså være svært at skille sig ud uanset om du køber billigt eller dyrt tøj.

Hvad kan man gøre?

Det du kan gøre er, at du kan gå i second-hand butikker. Der findes mange fede af disse butikker især i København. I de mindre byer kan det være sværere at finde noget fedt tøj i de Røde Kors butikker mv. der er. Kommer man dog til de lidt større byer, så kan der altså være virkelig fine ting at finde. Det er tøj, som har en historie og som kan være meget gammelt uden at være slidt. Derfor kan du forme din helt egen stil ud fra det tøj, som du finder i en second-hand butik. Du kan passende mixe det med det tøj, som du har i forvejen.

It’s in the Eyes

Brillemoden ændrer sig hele tiden, og det handler ikke altid om at følge moden. Det handler i højere grad om at have modet. Modet til at investere i nogle briller der skiller sig lidt ud. Hvis brillerne skiller sig ud, skaber det opmærksomhed på øjnene, og her finder man som bekendt stor skønhed.

Køb ved up-coming designere

Hvis du hverken ønsker at lave dit eget tøj eller at købe second-hand, så kan du holde øje hos up-coming designere. De laver typisk kun et fåtal af deres designs, hvilket betyder, at der ikke er så mange, som har det. Prisen kan godt være forholdsvis dyr fordi det ikke bliver masseproduceret, men til gengæld får du noget som alle ikke har.