Fodbold

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvad der skal til for at spille

Der er mange af os, som i dag er digitale. Især her i Danmark bliver vi mere og mere digitale, for hver dag der går. Det er som om at vi ikke kan blive digitale nok. På en måde et det smart nok med al den digitalisering, vi kan klare mange problemer på vores smartphone, ja man kan endda spille fodbold på den. Eller – du kan ikke rigtig spille fodbold på din smartphone, men downloade et spil. Hvis du vil spille oldschool fodbold, skal du bevæge dig ud i den rigtige verden, ud hvor du kan mærke naturen. Det er herude du kan få blå mærker efter en takling, grønne pletter på tøjet og finde ud af at vejrtrækning, er noget man skal forholde sig til.

Det her skal du bruge

Vi kalder det måske oldschool fodbold, men vi skal ikke så langt tilbage i tiden, hvor fodbold mål var lavet af træ og der var en brun fodbold på banen. Men vi skal ikke så lang tilbage. Vi skal bare ud i den fysiske verden og spille fodbold. Til dette ville være optimalt at have en fri græsplæne eller et mindre område, som kan bruges til at løbe rundt på. Dertil skal der også to fodbold mål til, ellers bliver det svært at kåre en vinder, hvis ingen mål kan scores. Er der mangel på mål, hos jer, så kan I tjekke denne side. Her findes der både de helt små mål til små børn og nogle mellemstore til de større børn. De findes i både træ, plast og metal.

Det gode gamle fysiske spil

Det gode ved denne form for fodboldspil er, at man får rørt sig. Pulsen kommer usandsynligt højt op, når der skal sprintes og man kommer måske også til at føle græsset, hvis den hårde takling falder ens vej. Her er der ikke andet at gøre end at komme op igen og få generobret bolden fra sin modstander.