Ja, ergonomi er vigtigt for dig

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvad kræver det egentlig, før man sidder godt ved sit skrivebord? Hvor mange penge er der behov for at sætte til side, før man langt om længe finder sig godt tilpas, når man arbejder hver eneste dag? Det ønsker vi i et forsøg, og vi understreger ”forsøg”, at afklare, så du derhjemme bag skærmen kan begynde at spare op til enten et virkelig godt skrivebord eller en virkelig god og ergonomisk kontorstol. Dette er egentlig uanset, om du sidder og spiller dagen lang, eller om du skal bruge din nye kontorstol til dit arbejde.

Det er jo gamle nyheder, at ergonomien er alfa omega, når man sidder mange timer foran en computer. Nakke- og skulderskader er nogle af de ting, som kiropraktorer og fysioterapeuter ofte ser, når de får nye kunder ind i butikken. Hvis de spørger ind til dine smerter, og du svarer, at du har ondt øverst i ryggen eller nakken, vil de ganske givet spørge ind til, hvad dit arbejde består i, da de har set denne type smerter før. Medmindre du vægtløfter mange tunge ting med den øverste del af ryggen, så er det formentlig grundet din positur, når du sidder foran diverse skærme.
Du kan finde et udpluk af forskellige modeller til enten dit hjemmekontor eller arbejdsplads via dette link.

Udover at det er sundt at sidde godt på sin kontorstol, er briller med blåt lys blevet en mode. Det er selvfølgelig ikke lige frem old news – det er i stedet noget helt nyt, som er begyndt virkelig at vinde frem herhjemme. Med skærmbriller bliver det blå lys filtreret fra, når du kigger på dine mange devices. Dette forudsætter selvfølgelig, at du bruger brillerne. Det siger sig selv. Vi har ikke amerikanske tilstande, hvor alt skal forklares og udpensles, så du skal selvfølgelig bruge briller, før de virker.