Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du lige blevet den heldige ejer af en lille hundehvalp, eller er det noget, der ligger i overvejelserne? Under alle omstændigheder skal du have fat i det helt rigtige hvalpefoder til det nye familiemedlem. Hvalpefoder findes i mange forskellige typer, brands og prisklasser, og det er vigtigt, at du finder noget, der tilpasser dine og hvalpens krav. Du vil finde brands som Acana, Essential Foods og Orijen, som alle tilbyder hvalpefoder i allerhøjeste kvalitet. Det er dog altid mulig at imødekomme forskellige budgetter i form af muligheden for at vælge hvalpefoder i forskellige prisklasser. Hvad enten du har en begrænset budget eller er villig til at skabe et budget med mere luft i, så kan du nemt finde det – og uanset hvad kommer du ikke til at gå på kompromis med kvaliteten. Du skal blot beslutte dig for, hvilket mærke du ønsker, og hvilken smagsvariant din hvalp vil elske. Dette kan dog kræve, at du er nødt til at købe lidt forskelligt, men dette er intet problem, da der også findes små størrelser af hvalpefoder. Din hvalp skal have de bedste forudsætninger fra starten af. Det får den med godt kvalitetsfoder, som indeholder den helt rette næring og sikrer din hunds udvikling. Du finder her et stort udvalg af hvalpefoder.

Hvalpefoder til små og store hunderacer

Det er ikke helt ligegyldigt, hvad for noget hvalpefoder, du vælger at fodre din hvalp med – du skal nemlig tage højde for en lang række forskellige ting, alt efter hvilken hund du har. Hvis din hund ikke kommer til at veje mere end 7-10 kg som voksen, så skal du selvfølgelig have fat i hvalpefoder tilpasset de små racer, hvor pillerne er mindre end normalt. Kommer din hund til at veje mere end 25 kg, bør du vælge et hvalpefoder særligt tilpasset de store racer, som sikrer at din hund ikke vokser for hurtigt, således at knogler og muskler kan følge med. Dermed forhindrer du hofteskader og andre vækstrelaterede skader. Hvalpe af de store racer er også langt mere følsomme overfor variationer i deres foder, og derfor skal du være opmærksom på, at der er nok kalcium i fodret. Store hunde har brug for et højt indhold af kalcium i deres kost, således at de ikke risikerer at få led- eller knogleproblemer. Du skal også sikrer dig, at der er den rette mængde kalorier i dit hvalpefoder. Hvis din hund får for lidt kalorier, bliver den nemlig for tynd, og får den omvendt for meget, så bliver den for tyk.