Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du et have-menneske, som elsker at gå og rode og rette på haven? Har man en have, er det også med til at give besøgende eller forbipasserende et indtryk af hvem man er som person. Derfor er det også højt på prioriteringslisten for mange husejere, at haven står flot. Mangler du lidt inspiration til, hvordan du kan gøre lidt ekstra ud af din have, så får du listet lidt idéer herunder.

Hold bedene ukrudts frit

Det er de færreste husejere som ikke har et bed af en art, hvis de har en have på grunden. En ting som er en træls ting ved bede, er det ukrudt som man ikke kan undgå, i løbet af året. Måden du kan komme af med det på, er lidt forskellige alt efter, hvor lang tid du vil bruge på det – og hvor effektivt det skal være. For ikke at skade dit bed for meget, er det mest hensigtsmæssigt at bruge det gode gamle hakkejern.

Lad vandet rinde et sted i haven

Er der noget som er flot, og derudover også afslappende at have ude i haven, så er det en fontæne med rindende vand. Alle kender den behagelige lyd at vand, som løber ned af en stenblok – og cirkulere rundt og rundt. Lav evt. et stenbed, med en flot fontæne som et supplement til dette. Så kan du ligge i sommermånederne, og høre på ridende vand, mens du ligger og slikker sol.

Bålsted er stadig er hit

Har du ikke et bålsted i din have? Så er du i dag en af de få. Rigtig mange familier har en bålplads i haven. Dette er både for hyggens skyld, en sen sommeraften med vennerne, men også i stor grad for børnenes skyld, så familien kan have en snobrødbagningsaften sammen. Mangler i at have et bålsted stående ude i haven, så finder du flere forskellige typer her.