Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der findes uendeligt mange forskellige slags legetøj og interiør til børn nu til dags. Derfor burde det også være ligetil at finde en skøn gave til et barn. Men er dit barn bare en lille smule kræsent, så vil der være en hårfin grænse mellem stor jubel og dyb skuffelse. Læs med her, så du får valgt gaven, som vil skabe jubelråb og kram.

Prinsesser, aktionsfigurer eller tegnebøger?

Dit barn kan helt sikkert lege med det meste – men hvad er dit barns yndlingsleg? Nogle elsker at lege med dukker – lige meget om det så er Barbie eller Baby Born – imens andre bare er gladest, når de sidder med en tom tegneblok eller en farvelægningsbog. Og andre er til bolde, nogle er til biler, nogle til bamser. Du ved helt sikkert, hvad dit barn bedst kan lide. Mere af deres yndlingslegetøj vil altid vække begejstring.

Du kan finde et stort udvalg af legetøj, der også vil vække glæder hos dit barn, her.

Har dit barn legetøj nok?

Rigtig mange børn har mere legetøj, end de overhovedet kan nå at lege med. Har dit barn også det? Så kan det være, at du skal overveje noget andet i gave denne gang – hvad med noget nyt til børneværelset? Du kan f.eks. give dit barn:

  • Noget fint pynt til væggene som plakater, en højdemåler eller et sjovt ur

  • Nyt, lækkert sengetøj

  • Et fint børnemøbel – f.eks. en lænestol, en foldemadras eller stol og bord

  • Et telt eller en tipi til hyggehuler på værelset

  • En tavle både til leg, læring og pynt

Spørg gerne dit barn ud omkring yndlingsfarver, hvis du ikke allerede ved det. Hvis de modtager et nyt møbel eller sengetøj i lige præcis den farve, som de elsker allermest, så vil det næsten helt sikkert være en succes.