Lampe

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Den rigtige lampe

Man kan ved hjælp af lamper give sit hjem en unik stil, som vil skille sig ud. Lamper i hjemmet er med til at udtrykke stilen i boligen og det gør de faktisk mere, end vi lige går og tror. Selv om lamper er til for at give lys, så giver de også et godt billede af hvordan hjemmet er indrettet, da lamper har en stor betydning for boligens udtryk. Er man f.eks. på udkig efter det mere rå look, så kan man med fordel kigge efter Lampe GRAS hos designovation.dk. Denne lampe er designet med industrien i tankerne og den optræder også som et ikon inde for lampeverdenen. En hver som går op i boligindretning, vil med det samme kunne genkende lampen.

Det praktiske design

Da man i sin tid i industrivirksomhederne skulle bruge lamper, skulle de gerne kunne give et godt lys og være meget praktiske. Lampe GRAS lever op til disse krav, da den giver et godt lys og mulighed for at man kan rykke den rundt, som det passer en. Den har mange  bøjelige led, som gør, at den kan komme ud i forskellige positioner. Dette gør den meget praktisk i brug.

Forskellige variationer

Lampen fås i dag i mange forskellige variationer, som kan bruges forskellige steder i boligen. Den fås som loftlampe og væglampe i forskellige størrelser og farver. På den måde vil man kunne finde den version, som passer til det formål, man har behov for og i den farve, som passer bedst til stilen i boligen. Dette gør den endnu mere alsidig en før hen og endnu mere værdifuld, at have i hjemmet. Det er et helt klassisk design, som er blevet moderniseret, så det passer til vores behov i dag. Lampe GRAS vil helt sikkert være med til at give dit hjem en unik stil, som afspejler det industrielle look og dets praktikaliteter.