Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er ingen af os der ønsker at få besøg af indbrudstyve. Men sandheden er nok nærmere at mange af os nærmest byder dem velkommen i alle de timer af døgnet hvor der ikke er nogle hjemme i vores hus. Sandheden er nemlig at rigtig mange af har en gammel lås som ikke er helt lige så sikker som de nye låse er blevet. De gamle låse er væsentligt nemmere både at lirke op men også at bryde op, derfor er det væsentlig nemmere for ene indbrudstyv at komme ind de steder hvor der sidder en gammel lås end en ny lås.

Du kunne f.eks. tage fat i en låsesmed på amager hvis det er der du bor for at få skiftet din lås. Bor du i et særligt udsat område er det endnu vigtigere at få skiftet sin lås. Region Hovedstaden er den region hvor indbrud har denne højest frekvens og bor du derfor i hovedstadsområdet er du i højere risiko for at der bliver begået indbrud mod din bolig end hvis du bor i resten af landet.

En anden måde man kan sikre sig mod at der bliver begået indbrud i ens bolig, er gennem enten at installere et alarm system i ens bolig der kan advare om når der er ubudne gæster, eller kan man også vælge af opgradere ens vinduer og døre samtidig med at man får en ny lås til nyere versioner der er langt mere sikre end hvad man har oplevet hidtil

Derfor synes vi det er old newz at have en gammel lås og vil opfordre alle til at skifte til en nyere lås hurtigst muligt