Gamle hvidevarer er old news

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi ved alle sammen, at store grimme energislugende hvidevarer er old news. Vi kender dem fra vores barndomshjem, hvor de ikke brugte tiden på andet, end blot stå og nasse på strømmen. De fleste har et eller andet minde med en stor kummefryser, som har stået i enten en kælder eller garage, hvor ens forældre altid gik ud og fandt et helt måltid mad på magisk vis.
Det er nærmest umuligt at opdrive sådanne hvidevarer i dagens Danmark. De fleste, man kan købe i dag, er fyldt med alverdens forskellige energimærker, som ikke bruger tilnærmelsesvis samme mængde strøm som de gamle modeller.

Det er ikke kun godt for din pengepung, det er nemlig et vigtigt skridt i den rigtige retning for at redde vores alle sammes planet. Vi bør ikke længere bruge penge på energislugende produkter. I stedet bør vi tænke så meget, vi kan på de næste generationer, der også skal være her.

Når nu vi taler om at tænke på miljøet, så kan vi i samme ombæring også kort komme ind på hele madspild-emnet, der er populært i øjeblikket. Alle har fokus på madspild, hvilket også er helt fantastisk, fordi der bliver smidt alt for meget mad ud hver eneste dag. Men vi har en kultur i dag, som er vant til overforbrug. Det er denne kultur, vi alle bør forsøge at ændre. Folk har prøvet med forskellige reklamer for at provokere befolkningen til at ændre holdning, men der er ikke rigtig noget – indtil videre – der virkelig har battet.

Man kan dog være med til at gøre en lille forskel, hvis man vælger at købe hvidevarer, der har et godt energimærke. Du kan bl.a. se nogle forskellige hvidevarer her. Det ændrer ikke hele vores verdenssituation, men det gør alligevel en lille forskel. Stille og roligt bliver vores samfund forhåbentlig vænnet til at tænke på miljøet.