Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvad stiller du lige op, når gæsterne skal overnatte? De skal jo lægge på et eller andet og de skal også have nogle tæpper eller noget at ligge med. Læs med her for at få en bedre idé om hvordan du kan være godt forberedt, når dine gæster gerne vil overnatte.

Liggeunderlag

Det er først og fremmest vigtigt at sørge for at gæsterne har et eller andet at ligge på. Hvis du ikke har så stor en bolig, hvor du har et ekstra soveværelse til rådighed, så skal du finde på noget andet. Du kan naturligvis altid tilbyde dem sofaen, men den er ikke altid lige behagelig? Og hvad hvis du har mere end en enkelt gæst til at overnatte? I så fald skal du også finde på noget andet.

Du kan overveje at anskaffe et selvoppustelig liggeunderlag. Sådan et selvoppustelig liggeunderlag fylder ikke særlig meget, netop fordi du kan oppuste det. Det vil også sige at du nemt kan presse det ned under sengen eller lignende, når du ikke bruger det. Du kan også proppe dit selvoppustelige liggeunderlag ned i dit kælderrum eller garagen, hvis du har adgang til det.

Et selvoppustelig liggeunderlag kan være lige så behagelig som en almindelig seng. Og det er i hvert fald godt nok til at kunne overnatte på en enkelt nat.

Hav rigeligt med tæpper i boligen

Det er altid en god idé at have ekstra tæpper liggende rundt omkring i boligen. Danmark er trods alt et køligt land og på den måde kan du altid hive et tæppe henover dig i vinteren og dermed spare lidt på varmeregningen.

Men med et tæppe eller to i huset har du også altid noget som gæsterne kan ligge med, hvis de gerne vil overnatte. Det er muligvis ikke lige så godt som deres egen dyne, men det fylder meget mindre.