bådudstyr

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Antallet af bådejere er steget med 30% siden sidste år. Lige meget hvilken grund du har til at have købt en båd, så har man brug for noget bådtilbehør. Der findes dog meget bådudstyr, og det kan være svært at navigere rundt i. Derfor kan det være smart at spørge en ven eller bekendt, der er mere erfaren med sejlads. Så kan i sammen lave en liste over de nødvendige ting. Hvis du ikke har en bekendt, der sejler, kan du få inspiration herunder.

Det vigtigste bådudstyr

Det vigtigste bådtilbehør er det, der gør bådturen eller sejladsen mere sikker. Det gælder udstyr som redningsveste, nødblus, førstehjælpskasse og ankergrej. Skal du ud på dybere vand gælder det f.eks. også kompas og andet udstyr til navigation. Derudover kunne man tilføje andet nødudstyr som mad og drikke. En redningsflåde er også smart at have, skulle det værste ske. Derudover er der også noget pleje af båden, som, hvis det ikke bliver gjort, kan være katastrofalt for en sejltur. I samme kategori skal man også have styr på sit tovværk.

Det sjove bådudstyr

Har man styr på alle de essentielle typer udstyr, kan man begynde at tilføje de mere sjove af slagsen. Her kan man kigge på våddragter, vandski, wakeboards, paddleboards og andet bådelegetøj som snorkler og dykkerbriller. Du kan også købe baderinge, som kan sættes bag på båden. Har du en større båd og tager på længere ture, kan det være smart med en mindre gummibåd, når man skal ind og ud af en kaj. Man kan også købe motorer, hvis den skulle gå i stykker eller hjul til optimistjoller, til når man skulle have brug for at trække den i land. En båd er skøn i sig selv, men med bådtilbehør kan man få alt for at gøre båden endnu mere fantastisk.