Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Alger på facader, på fliser eller andre steder er ikke noget som er attraktivt for mange. Det ser ganske enkelt ikke godt ud. Derfor skal der findes en løsning for at få renset algerne væk.

Hvad er alger?

Alger er en fællesbetegnelse. De findes som overordnede i grupperne makroalger og mikroalger. Det er generelt godt for miljøet med alger, der er med til at give en god balance. Men mange synes ikke det er pænt, og når algerne skal fjernes, er det vigtigt ikke at bruge kemi, for det kan skade både dyreliv, planteliv og i sidste ende også menneskernes liv.

Hvorfra kan algerne fjernes?

Der kan være en række steder, hvor det ikke er hensigtsmæssigt at have alger, og de dermed skal fjernes. Det er på facader, fliser, skilte, terrasser, tage, måske på køretøjer og flere andre steder. Det kan både være i din private ejendom eller måske i din virksomhed. Under alle omstændigheder ser det ikke godt ud med alger på flader, som man ofte ser i sin hverdag, og som er en del af ens ejendom.

Få hjælp til at fjerne alger

Står du med et behov for at få din facade ren igen, så er det oplagt at sige hjælp hos en virksomhed, der har stor rutine på området.  Det kunne være Glad Rens, som du vælger til dette samarbejde.
Hos Glad Rens er der blandt andet mulighed for at lave et abonnements samarbejde. På den måde sikrer du at evt. udsatte områder på dine ejendom altid holdes fri for alger. Der arbejdes altid med en miljøvenlig løsning, når der udføres algerens via Glad Rens. De ved hvilke produkter, der kan benyttes på den rette måde, og som selvfølgelig følger alt lovgivning på området, og ikke belaster omgivelserne. En oplagt samarbejdspartner.