Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er altid spekulationer når man skal til at male noget derhjemme, om man skal male det selv, eller om man skal have hjælp udefra – af en malermester. I de fleste tilfælde, kommer det nok an på omfanget af kvadratmeterne, men det kan også have indflydelse hvilke flader der skal males på. Det er derfor vigtigt at være velovervejet, om man vil gøre det selv, eller om en professionel skal lave arbejdet for en.

Er du i tvivl, kommer der herunder en række fordele, for begge alternativer.

Fordele ved at bruge en malermester

  • Spar tid

Med mindre du har et hele Valbys fodboldhold til at hjælpe dig med at male, så er det i de fleste tilfælde, en meget hurtigere løsning, at bruge en malermester til sit malerprojekt. Du skal derfor overveje om det er tiden vær, at du får malet det hele, uden selv at rører en finger. Eller om det lokale malerfirma i Valby, ikke bare skulle klare opgaven.

  • Bedre finish (Måske)

En malermester ved selvfølgelig hvad der skal til, for at få det bedste finish på de malede flader. Er du ikke bekendt med, hvordan man på bedst mulige måde, kan få det flotteste resultat – så lad en malermester om det.

  • De bedste produkter

En malermester går naturligvis aldrig ned på sine produkter. Du kan derfor være sikkert på, at den maling der bliver brug, både er langtidsholdbar – og ikke giftig at indånde, hvis det er til indendørs.

Fordele ved at male selv

  • Spar penge

Alt hvad man kan gøre selv, er i de fleste tilfælde billigere, så det er med at overveje, om dit resultat, dækker også den pris som du har sparede dig selv for.

  • Gør det i dit eget tempo

Vælger du at male selv, kan du naturligvis tage tingene i etaper, og gøre det i dit helt eget tempo – hvis du ikke har travl.

  • Hygge omkring det

Har du nogle gode venner, som også kan finde ud af at give en hånd med, så inviter dem over – så i sammen kan hygge jer om at male det som du skal have malet. Husk pizza..