Baby på blødt tæppe

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Skal I være forældre om lidt? Eller er I lige blevet det? Så har I garanteret overvejet, om I skal investere i en babynest til jeres lille guldklump. I løbet af det seneste år, er de blevet meget populære blandt nybagte forældre, og det er ikke uden grund. Her kan I finde ud af, hvorfor en babynest er et musthave.

Komfort og tryghed

En babynest har en tyk skummadras i bunden og høje, bløde kanter. Med andre ord omfavner den baby, der med garanti ikke vil have problemer med at sove i den. Den bløde rede skaber tryghed og en følelse af nærvær hos barnet, og for de fleste babyer, simulerer reden den tætte følelse fra tiden i mors mave. Babynestens størrelse kan justeres med de indbyggede snore, så den kan både strammes og løsnes efter behov.

En flytbar seng

En babynest er ikke kun en behagelig investering. Der er også mange praktiske grunde til at anskaffe sig en. En babynest vejer næsten ingenting og fylder heller ikke ret meget. Derfor kan den nemt tages med på farten og fungere som en flytbar seng, som barnet allerede kender hjemmefra. Husk at smide et ekstra lagen eller underlag i tasken – så kan den nemlig også bruges som puslepude i situationer, hvor der ikke rigtig er andre muligheder.

Sy jeres egen babynest

Hvis I har skruet hænderne godt på og ved, hvordan man bruger en symaskine, kan I sy jeres egen babynest. Der er bare et eller andet hyggeligt over selv at lave ting til sine børn, og så kan man desuden helt selv vælge, hvilke farver, den skal have. Sandsynligheden for at I støder ind i en babynest magen til jeres er altså meget lille. I kan læse mere og finde opskriften på en babynest her.