Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du på udkig efter en ny form for træning, som du kan begive dig ud i? Måske skal du skaffe dig et paddleboard og tage ud på vandet. Det er en sportsgren, som er steget rigtig meget i popularitet, og det er perfekt for et land som Danmark, hvor vi har så meget kyst og vand at boltre sig på.

Hvad er paddleboarding?

Træningen lyder forholdsvis simpel. Du har dit paddleboard, som du enten kan knæle, stå eller ligge på. Hvis du ligger ned, bruger du typisk dine arme og ben til at komme frem, men knæler eller står du, er det mest almindeligt med en paddel til hjælp. Det er en super god måde at træne dine muskler på, og det er selvfølgelig også sjovt.  Du kan finde mange guides online, der kan hjælpe dig med at lære, hvordan du starter, men du skal selvfølgelig ud og prøve selv, før du bliver ekspert.

Find dit eget board

Hvis du gerne vil i gang, skal du have fundet det rette board. Det er muligt at finde et, der kan foldes sammen, så du nemt kan transportere det rundt, samt have det pakket ned derhjemme. Der findes mange forskellige typer, så du skal huske at overveje, hvad du gerne vil opnå med det. Nogle vælger et board, der duer til lange turer, så de kan tage af sted i lang tid af gangen. Andre vælger boards, der egner sig bedst til bølgerne tæt på kysten. Hvad vil du gerne bruge dit board til?

Kom i form

Det er super sjovt og sundt at komme i form med et paddleboard. Det er en måde, hvorpå du kan nyde de danske strande og kyster, samtidig med at det er en sund aktivitet. Du kan gøre det alene eller med andre; nogle tager endda deres hund med på deres board. Det er helt op til dig!