Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Foråret står for døren, folks nytårsforsæt er gået i vasken og det er tid til at der kommer mere sol og glæde i dagligdagen. Foråret er altid en dejlig tid. Blomster og træner begynder på ny at springe ud og solen begynder at tage mere og mere fat. Man kan lægge den store vinterjakke tilbage ind bagerst i skabet og så er der pludselig ikke længe til at sommerkjoler, shorts og T-shirts igen fylder gadebilledet rundt omkring i det smukke danske landskab.

Men der er selvfølgelig en masse ting der skal gøres før at man kan blive mentalt klar til foråret og sommeren og det vil du hjælpe dig med her. Det kan godt være at nogle af tingene virker fjollet og du måske har nogle fordomme om nogle af tingene, men prøv at teste tingene af på egen krop med et åbent sind.

Meditation

At meditere forbinder mange med buddhistiske munke der sidder hele dagen med krydset ben. Men meditation kan være mange ting og er blot en øvelse hvor man giver kroppen ro og man fokuserer på sin vejrtrækning. Det kan være med til at tømme hjernen for overflødige tanker ligesom man kan tømme et dødsbo for ting, inden der igen kan komme nyt liv og nye tanker i hovedet på dig.

Gå en tur i naturen

Med jævnlige ture i naturen kan du se hvordan naturen springer ud for øjnene af dig. Det kan give en sand livsbekræftelse af se tingene springe ud. Det kan give en masse positivt tanker og være med til at komprimere de negative

Rengøring

Et rent sind kan gøre meget. Men det er selvfølgelig også tid til den klassiske forårsrengøring, så du også kan få et rent hjem hvor din fornyligt rengjorte hjerne kan få plads til at udfolde sig i stedet for det rod du måske lever i nu.