Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

 

Måske har du hørt om de smarte 3D scannere før. De kan måle meget store arealer på ingen tid med en helt utrolig præcision. Derfor er de naturligvis også oplagte til dit næste byggeprojekt! Hvis du gerne vil lære mere om 3D scanning til dit byggeprojekt, skal du bare læse med her.

Om 3D laser scanning

Hos Bygkontrol kan du få hjælp til scanne projekter i 3D ved hjælp af den nyeste laserteknologi. En 3D scanning af en bygning eller projekt laver en identisk tvilling, så du nemt og hurtigt kan lave en kortlægning af, hvad end det er, du måler. Laserscanningen er den hurtigste måde at opmåle og kortlægge større områder, da der kan måles og registreres op mod 5000 m2 om dagen! Hvis du sidder og er bekymret for, om præcisionen overhovedet kan være god, når der måles så meget på så kort tid, så frygt ej! Med laserscanneren er præcisionen nemlig helt nede på 1mm over en afstand på 25 meter.

3D i stedet for 2D

Når først scanningen er fuldført, skal målene køres igennem et program, der kan lave det til en egentlig model. Det er mere omfattende, end de sædvanlige 2D modeller, der ellers bruges. Men der er en mening med galskaben.

Når 3D tager længere tid, er det også fordi, du får meget mere værdi ud af dine modeller. Udover at målingerne bliver langt mere præcise, får du et langt bedre overblik og desuden kvalitetssikring hele vejen igennem.

Det er betydeligt nemmere for dig at forholde dig til projektet, når du kan få et reelt billede af det. Med de mange data du får i 3D versus 2D, kan du se flere aspekter af modellen end nogensinde før!

Lyder 3D scanning som noget for dig? Hvis du følger linket længere oppe, kan du lære meget mere!